Beate Richter

Beate Richter

Eventyrfortæller, medlem af Europäische Märchengesellschaft (EMG) og oversætter eventyr til dansk. Uddannet og optrådt som skuespiller i Tyskland. Fortæller for børn og voksne på både dansk og tysk.

 

Jeg vidste ikke, at eventyr kunne være så spændende. De fortæller ofte om mennesker, der skal eller vil forlade deres trygge omgivelser, hvordan de bliver konfronteret med uanede vanskeligheder, og hvordan de løser opgaverne for til sidst at finde lykken enten inde i sig selv eller i samvær med andre - alt efter hvordan livet former sig. Eventyr er tidløse, og nye fortolkninger bliver usynlige lag på deres vidnesbyrd om, at verden og menneskene forandrer sig, men at noget også er eviggyldigt.

 

Både som medlem af Nordkystfortællerne og Europäische Märchengesellschaft  ønsker jeg at fortælle eventyr til voksne og børn. Jeg har også arbejdet med oversættelse af eventyr fra tysk til dansk, som bl.a. er udgivet på Alfa Forlaget:  'Tro din længsel mere end din fortvivlelse'.  Keltiske eventyr udkommer til foråret.

 

Beate_Sven_Richter@mail.dk, www.maerchen-emg.de. Tlf: 45 85 03 83