Nyheder

Farvel til mørket
Nordkystfortællerne og Nordsjællands Naturskole fortsætter med at invitere til arrangementer med naturformidling og historiefortælling

Det lysner. Dagene længes. En af tusmørkets og vinterens bedste historier er, at det snart bliver lysere.
Lys og mørke har betydning for, hvordan vi oplever omverdenen - eller hvordan vi formidler vores oplevelser videre. Lys og mørke har også stor betydning for livet i naturen - for dyrene og planterne.
Og hvis man vil følge med i hvordan, at lys og mørke spiller ind på livet og oplevelsen af omverdenen, så tag med på en ny serie arrangementer, som Nordkystfortællerne og Nordsjællands Naturskole nu indbyder til. En gang om måneden inviterer de to arrangører publikum med til en gang naturformidling og masser af hygge med historiefortælling.
Det næste arrangement holdes  lørdag 25. februar, hvor dagen er tiltaget med tre timer og 24 minutter i forhold til årets korteste dag, vintersolhvervet 21. december. 
Måned for måned følger vi lydset frem til årets længste dag, sommersolhvervet 21. juni, og hvordan det giver næring til nyt liv og nye historier.

Det næste arrangement holdes med mødested ved Høbjerghytten, Ved Skoven 6 i Helsinge klokken 15:00 og slutter ved solnedgangen 17:33. Her kan man først  følge med lederen af Nordsjællands Naturskole Niels Henriksen ud på en kort slentretur i Høbjerg Hegn. Ved langbordene i Høbjerghyttens bålhytte vil Nordkystfortællerne Karl Erik Frederiksen og Simon Simonsen derefter diske op med historier samt servere kaffe/te, kager m.v. Hvad man ellers har lyst til at indtage skal man selv medbringe.
Husk:Den Gamle Redningsstation er uopvarmet. Husk derfor fornuftig påklædning.

Den komplette liste over Nordkystfortællernes mange offentlige arrangementer ses under fanebladet Kalender